Nyheter

Tack till Stockholm Meeting Selection

Stort tack till alla härliga kollegor på Stockholm Meeting Selection.

Presenter från Stockholm Meeting Selction

Det är alltid lite vemodigt när man lämnar ett uppdrag. Speciellt vemodigt när man lämnar de uppdragen som man känner att man har har blivit ”en av kollegorna” på. Uppdraget på SMS har verkligen varit ett sådant uppdrag och nu när jag går vidare kommer jag att sakna personalen på SMS.

Min sista dag blev jag avtackad med presenter och go-fika. 1000 tack för det!

Uppdraget på Stockholm Meeting Selection var från början tänkt att sträcka sig till april, men blev sedan förlängt till juni och därefter förlängt till sista september. På SMS bestämde man sig under våren för att göra tjänsten permanent och ville anställa en marknadschef. Eftersom jag ville fortsätta i egen regi och driva LAN Kommunikation vidare så tackade jag nej till möjligheten att fortsätta, men är naturligtvis tacksam och stolt över att ha fått erbjudandet. Nu lämnar jag istället över stafettpinnen för marknads- och kommunikationschefsrollen till en riktigt skarp kvinna, Vanja Vilbern, som ni kan läsa om här.

Nu hoppas jag att de flesta av er har koll på Stockholm Meeting Selection, men om inte så driver de åtta hotell och eventlokaler; Ulfsunda Slott, Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Bosön, Lovik, Näsby Slott, Rosersbergs Slott och Skeppetevent.

Caféjobb och riktiga pauser

Igår, efter en dag hos kund, blev det lite Caféjobb för att hinna med allt innan dagens slut. Det är verkligen toppen att kunna arbeta var som helst. Enorm frihet och tillgängligheten är total.

cafejobb

Läste dock något väldigt intressant och välbehövligt på nätet idag (efter ett tips på Twitter från Truly Therese). Artikeln handlade om hur viktigt det är att ta pauser. Om vi inte gör det sänker vi bara vår produktionsnivå. Här kan du läsa den själv.

Så vill du få mycket gjort idag: Glöm då inte ta en paus!

/Lotta

 

Frukostseminarium om Social medier

Jag fortsätter på inspirationstemat och har idag varit på frukostseminarium om Social medier på Acando. Trevligt och inspirerande. Stora nyttan för mig att gå på frukostseminarium är att hjärnan börjar spinna och jag börjar skissa på nya affärsmöjligheter för LAN. Ska försöka ta dagens idé vidare och se vad det kan bli av den :-).

//Lotta

 

Inspirationsjobb

LAN och Sandt

Idag är det inspirationstankning på gång.

Startade morgonen med frukostmöte på Scandic Park tillsammans med Tessan från Sandt.

Vi har sedan fortsatt dagen med att jobba mittemot varandra. Härligt med en förmiddag full av inspiration och idébollning.

Ha en underbar dag! //LOTTA

 

Välkommen!

Välkommen till LAN Kommunikation.

Här kommer du kunna läsa lite mer om vad som händer inom företaget.

Jag som står bakom LAN Kommunikation är Lotta Amnebjer Nordqvist, så det är mina ord och tankar som du kommer att få läsa här framöver.

Kom snart tillbaka!
/Lotta