Tack till Stockholm Meeting Selection

Stort tack till alla härliga kollegor på Stockholm Meeting Selection.

Presenter från Stockholm Meeting Selction

Det är alltid lite vemodigt när man lämnar ett uppdrag. Speciellt vemodigt när man lämnar de uppdragen som man känner att man har har blivit ”en av kollegorna” på. Uppdraget på SMS har verkligen varit ett sådant uppdrag och nu när jag går vidare kommer jag att sakna personalen på SMS.

Min sista dag blev jag avtackad med presenter och go-fika. 1000 tack för det!

Uppdraget på Stockholm Meeting Selection var från början tänkt att sträcka sig till april, men blev sedan förlängt till juni och därefter förlängt till sista september. På SMS bestämde man sig under våren för att göra tjänsten permanent och ville anställa en marknadschef. Eftersom jag ville fortsätta i egen regi och driva LAN Kommunikation vidare så tackade jag nej till möjligheten att fortsätta, men är naturligtvis tacksam och stolt över att ha fått erbjudandet. Nu lämnar jag istället över stafettpinnen för marknads- och kommunikationschefsrollen till en riktigt skarp kvinna, Vanja Vilbern, som ni kan läsa om här.

Nu hoppas jag att de flesta av er har koll på Stockholm Meeting Selection, men om inte så driver de åtta hotell och eventlokaler; Ulfsunda Slott, Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Bosön, Lovik, Näsby Slott, Rosersbergs Slott och Skeppetevent.